Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

У прокуратурі Вінницької області керівники правоохоронних органів регіону обговорили стан протидії злочинності на пріоритетних напрямах діяльності у 2018 році

 

У вівторок, 10 липня, в прокуратурі Вінницької області, за участю правоохоронних органів регіону, на координаційній нараді обговорено стан протидії злочинності на пріоритетних напрямах діяльності, а саме - у бюджетній сфері, при використанні природних ресурсів та злочинам з ознаками корупції.


Виконувач обов`язків прокурора Вінницької області Руслан Нікітчин зауважив, що правоохоронними органами вжито ряд організаційно-практичних та координаційних заходів, які сприяли досягненню певних результатів на пріоритетних напрямах, поліпшенню криміногенної ситуації, створенню належних умов ефективної роботи органів досудового розслідування та функціонування правоохоронної системи.


Разом з тим, існують певні проблемні питання, які потребують спільного вирішення.
Завдання правоохоронців – в межах компетенції вживати заходів до виявлення та розкриття таких злочинів, а також недопущення їх вчинення.

  


 Тому, у ході проведення координаційної наради  розроблені спільні організаційно-практичні заходи, які дадуть змогу більш активно та ефективно протидіяти злочинності на пріоритетних напрямах діяльності.



Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 4585