Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2018

Голова правління привласнив грошові кошти ОСББ

Вінницькою місцевою прокуратурою, в рамках досудового розслідування кримінального провадження, викрито факт привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Під час досудового розслідування встановлено, що голова правління одного з об’єднань співвласників багатоповерхового будинку м. Вінниці, будучи службовою особою наділеною організаційно-розпорядчими функціями та, в силу своїх повноважень, маючи змогу здійснювати оперативне управління та розпорядження коштами об'єднання на рахунку  ОСББ, вчинив привласнення грошових коштів на загальну суму майже 278 тис гривень.

В подальшому, вказана особа, будучи звільненою з посади голови правління та маючи за родом своєї попередньої діяльності доступ до рахунку ОСББ, таємно викрала чималу суму грошей.

Таким неправомірним діям надано відповідну оцінку – правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 191, ч. 2 ст. 185 КК України. Вінницьким міським судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2257