Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2018

Міцного здоров’я з роси і води

Ветеран прокуратури, старший радник юстиції Юрій Олександрович Краснов святкує своє 70 річчя. Це надзвичайно добрий і порядний чоловік, який понад 30 років віддав служінню в органах прокуратури Вінниччини. Почав свій трудовий шлях Юрій Олександрович помічником прокурора Тиврівського району, згодом відстоював та захищав права неповнолітніх у прокуратурі Вінницької області. Грамотний, професійний, принциповий, толерантний прокурор допоміг не одній дитині стати на правильний шлях, не схибити у житті. Колектив прокуратури Вінницької області неодноразово обирав Юрія Олександровича головою профспілкової організації.

За сумлінну працю Юрій Олександрович Краснов неодноразово заохочувався керівництвом прокуратури Вінницької області та Генеральної прокуратури України. Він нагороджений нагрудними знаками "Почесний працівник прокуратури України" та "Ветеран прокуратури України".

Ось уже вісім років Юрій Олександрович на заслуженому відпочинку, але не пориває стосунків з рідним колективом. Залюбки зустрічається з колегами, молоддю, яка прийшла працювати в органи прокуратури. Увесь колектив прокуратури Вінницької області вітає ювіляра з гарною датою у житті. Залишайтесь, Юрію Олександровичу, таким енергійним, щирим, товариським ще багато десятків років. Здоров'я Вам, добробуту, снаги та многая літа!

Вам 70, та хіба ж це літа,
Коли очі горять і душа молода?!
Хай доля дарує Вам доброго віку,
Щоб втіхи і радості було без ліку,
Хай обминають невдачі і грози,
Хай тільки від сміху з’являються сльози!
Міцного здоров’я з роси і води,
Бадьорість і радість хай будуть завжди!
Ми Вам посилаємо ці вдячні слова,
А Бог хай дарує Вам многії літа!

Колектив прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3410