Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2018

На Вінниччині прокуратура наполягає на розірванні договору оренди земельної ділянки площею майже 3 га, вартістю понад 6,1 млн гривень

На виконання однієї із функцій передбачених Конституцією України Бершадською  місцевою  прокуратурою Вінницької області опрацьовано інформації щодо дотримання вимог земельного законодавства на території Чечельницького району.

Встановлено, що одним із орендарів земельної ділянки, яка розташована в смт. Чечельник, протягом 2012-2017 років систематично не сплачується орендна плата за користування земельною ділянкою у зв’язку з чим виникла заборгованість у значному розмірі.

З метою недопущення порушень інтересів держави, які виражаються в не наповненості відповідних бюджетів орендною платою за землю та неефективного використання земельних ресурсів, Бершадською місцевою прокуратурою направлено до суду позовну заяву про розірвання договору оренди вказаної земельної ділянки площею майже 3 га, вартістю понад 6,1 млн гривень, а також повернення даної земельної ділянки у комунальну власність територіальної громади смт. Чечельник.
       

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2370