Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

Про нові підходи щодо організації розгляду звернень громадян говорили у прокуратурі (фото)

Сьогодні, у прокуратурі Вінницької області, під головуванням заступника прокурора Вінницької області Олега Янківа, відбувся навчально-методичний семінар. Його учасники - керівники самостійних структурних підрозділів апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори прокуратур відповідальні за стан роботи з організації особистого прийому громадян, розгляду звернень та запитів говорили про  нові підходи в організації роботи  з розгляду звернень та запитів в органах прокуратури України.

Відкриваючи захід, Олег Янків зауважив: "Звернення громадян це візитівка кожного органу державної влади , а, відтак, і прокуратури. Від того, як ми приймаємо людей, розглядаємо їх звернення, допомагаємо вирішувати їх наболілі питання формується думка в суспільстві про прокуратуру".

Під час семінару начальник відділу організації прийому громадян, розгляду  звернень і запитів прокуратури області  Віта Вакар говорила про основні аспекти організації роботи з особистого прийому, розгляду звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України, принципові зміни в організації роботи з розгляду звернень та запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України.

Прокурори обговорили  проблемні питання, які виникають під час  розгляду звернень в органах прокуратури, форми та методи здійснення контролю за дотриманням порядку  й строків вирішення звернень і запитів. На семінарі вели мову і про особистий прийом громадян в органах прокуратури, практику розгляду скарг (суд, КДКП) про порушення законодавства про звернення, додержання вимог Закону України «Про запобігання корупції», в т. ч. щодо конфлікту інтересів під час розгляду звернень.
     

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2375