Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2018

На Вінниччині повідомлено про підозру екс-заступниці міського голови, яка занизила розмір пайової участі замовника будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста на суму понад 250 тис гривень

Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України колишньому заступнику міського голови одного із районних центрів області, яка в період виконання обов’язків міського голови, шляхом зловживання своїм службовим становищем, уклала з забудовником договір про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста занизивши розмір плати на суму 264 тис гривень.


Нині вирішується питання про обрання екс-чиновниці  відповідного запобіжного заходу.

Довідково:
ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2345