Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2018

Прокурор Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян (фото)

На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та відомчих нормативних актів прокурором області Вячеславом Соколовим проведено прийом громадян у Оратівському районі (Немирівська місцева прокуратура).


До очільника відомства прийшли жителі району, з питань неналежного досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо привласнення коштів, зібраних для будівництва газопроводу. Стан досудового розслідування по кримінальному провадженню взято на контроль прокурором області.

Крім того, представників однієї з громадських організацій цікавило питання законності використання земельних ділянок земель запасу, повернення коштів за здане молоко, тощо.


На питання, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, надано кваліфіковані роз'яснення.


Організація роботи зі зверненнями громадян є одним з пріоритетних напрямів діяльності органів прокуратури.


Враховуючи вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини та віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області з виїздом у міста і районні центри області проводиться із застосуванням електронної системи відеоконференц або скайп-зв’язку.
 
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2167