Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди відповідатиме у суді

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в січні поточого року в Чечельницькому районі, внаслідок якої загинуло двоє осіб та ще двоє отримали тілесні ушкодження.

Установлено, що водій автомобіля "БМВ", житель Чечельницького району, рухаючись автодорогою "смт. Чечельник - смт. Тростянець", не вибравши безпечної швидкості руху керованого ним автомобіля, у салоні якого перебувало 4 осіб, виїхав на узбіччя, внаслідок чого втратив керування, що призвело до перекидання автомобіля з подальшим наїздом на дерево.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті, внаслідок якого злочинця, який перебуває під вартою, чекає відповідальність за позбавлення життя людей внаслідок порушення правил дорожнього руху
(ч. 3 ст. 286 КК України).

Довідково:
ч. 3 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 1990