Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2021

Інформація для прокурорів, які мають бажання бути обраними зборами прокурорів Вінницької обласної прокуратури делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів

Наказом Генерального прокурора від 19.07.2021 № 237 на 27-28 серпня цього року скликано всеукраїнську конференцію прокурорів (далі - конференція) та схвалено попередній перелік питань, що виносяться на її обговорення, зокрема: призначення членів Ради прокурорів України та членів відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження, прийняття положення про порядок роботи відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження, та інші.

Участь у роботі конференції візьмуть делегати, які обираються шляхом таємного голосування зборами прокурорів відповідного органу прокуратури, зокрема по три - від кожної обласної прокуратури та по два - від кожної окружної прокуратури (у тому числі спеціалізованих на правах обласних та окружних прокуратур).

Згідно з вимогами статті 69 Закону України «Про прокуратуру» (далі - Закон) для обрання делегатів на конференцію керівником прокуратури скликаються збори прокурорів.  

Відповідно до наказу керівника обласної прокуратури «Про організаційні заходи із забезпечення скликання та проведення зборів прокурорів Вінницької обласної прокуратури» від 20.07.2021 № 159 на 26.07.2021 скликано збори прокурорів Вінницької обласної прокуратури для обрання трьох делегатів на конференцію.

З 21 до 23 липня 2021 року проводиться прийом документів від прокурорів  Вінницької обласної прокуратури, які бажають бути обраними 26 липня 2021 року на зборах прокурорів Вінницької обласної прокуратури делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів.

Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурор Вінницької обласної прокуратури, який сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.

Такі кандидати до 15 години 23 липня 2021 року мають заповнити інформаційну довідку про себе за встановленим зразком та надати її до відділу організаційного та правового забезпечення Вінницької обласної прокуратури.

У разі тимчасової непрацездатності, перебування у відпустці, відрядженні кандидати, які виявили бажання бути делегатами можуть заповнити електронну інформаційну довідку про себе (зразок довідки надається) та надіслати її на електронну адресу: [email protected]

Прийом документів від кандидатів після встановленого строку не здійснюватиметься.

Інформація про осіб, які будуть обрані делегатами на всеукраїнську конференцію зборами прокурорів буде розміщена на вебсайті Вінницької обласної прокуратури 26 липня 2021 року.

Відділ організаційного та правового
забезпечення обласної прокуратури

Додаток:

Інформаційна довідка про кандидата у делегати на всеукраїнську конференцію прокурорів

кількість переглядів: 1277