Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.05.2021

32-річного жителя Хмільницького району підозрюють у збуті бойової гранати

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури слідчими слідчого відділення Хмільницького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області повідомлено про підозру 32-річному мешканцю Хмільницького району за фактом збуту бойової гранати (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, чоловік мав прямий умисел щодо незаконного збуту бойового припасу – гранати РГД-5. Для його реалізації 5 травня підозрюваний за грошові кошти в сумі 800 гривень продав гранату іншій особі. Під час оборудки він був затриманий правоохоронцями.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, правопорушнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1541