Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2021

У Бершаді виявлено незаконний гральний заклад

Прокурорами Гайсинської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Незаконний гральний заклад, облаштований під інтерактивний клуб, виявлено у м. Бершаді в підвальному приміщенні будинку. Під час проведення обшуку за участі прокурора 21 квітня працівниками поліції виявлено столи з комп’ютерами та інше обладнання для надання послуг грального бізнесу громадянам.

Правоохоронними органами вилучено: 11 системних блоків, 12 моніторів, 11 комп’ютерних мишок, 11 клавіатур до комп’ютера, 3 камери відеоспостереження, прилад для перевірки купюр, маршрутизатори, мобільний телефон оператора, за допомогою якого той за дзвінком впускав відвідувачів до закладу. На місці події також перебувала особа, яка користувалася послугами грального закладу.

На сьогодні у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до організації діяльності грального закладу.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення чинним законодавством передбачено відповідальність у виді штрафу в розмірі від 170 000 до 680 000 грн.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1353