Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2021

21-річний вінничанин, який облаштовував у місті «закладки» з наркотиками, постане перед судом

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 21-річного жителя м.Вінниці, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах).

Слідством установлено, що чоловік на території м. Вінниці здійснював збут наркотиків шляхом облаштування «закладок». У лютому 2021 року його було затримано поліцейськими в порядку ст. 208 КПК України. Під час особистого обшуку у вінничанина виявлено та вилучено пакет з особливо небезпечною психотропною речовиною – сіллю PVP.

Крім того, правоохоронцями у ході досудового розслідування задокументовано факт облаштування обвинуваченим у дворах міста семи «закладок» із психотропною речовиною амфетамін.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1294