Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

Судитимуть директора ТОВ спільно із службовою особою Державного підприємства, які привласнили грошові кошти понад 900 тис. грн

Вінницькою обласною прокуратурою передано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що одна із директорів товариства з обмеженою відповідальністю, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, спільно із представником технічного нагляду Державного підприємства, при виконанні будівельних робіт приміщення школи в смт. Стрижавка Вінницького району, заволоділа грошовими коштами Департамента будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації, в сумі майже 908 тис. грн.

У разі доведення винуватості обвинувачених в судовому порядку, їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2191