Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

Судитимуть колишнього співробітника одного з відділень поліції області, який обвинувачується у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися насильством відносно потерпілого

Прокуратура Вінницької області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника Ямпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП області.
 
За версією слідства, він умисно, безпідставно наносив удари громадянину гумовим кийком та, погрожуючи заподіянням тілесних ушкоджень, примушував його присідати.

Дії колишнього співробітника Ямпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу поліції ГУНП області  кваліфіковано за ч. 2 ст. 365 КК України ( перевищення службових повноважень, що супроводжувалися насильством з  застосуванням спеціальних засобів, що ображають особисту гідність потерпілого).

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1716