Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2020

Двом, раніше судимим вінничанам, за крадіжку майна з автівок повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури слідчим відділом Вишенського відділення ВП ГУНП у Вінницькій області затримано двох, раніше судимих, осіб за підозрою у вчиненні ними ряду крадіжок з автомобілів на території міста Вінниці.

Під час здійснення досудового слідства установлено, що вказані особи, переважно вночі, розбиваючи бокове скло, проникали до автомобілів вінничан та заволодівали наявним майном, що знаходилось всередині.

Проведеними обшуками за місцем проживання зловмисників виявлені та вилучені речові докази, серед яких і викрадені з трьох автомобілів речі.

Наразі Вінницькою місцевою прокуратурою обом крадіям повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 3 ст. 185 КК України та направлено до суду клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває. Особи перевіряються на причетність аналогічних злочинів. Проводяться слідчі дії на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення. У разі доведення вини у судовому порядку, зловмисникам загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1975