Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2019

На вітчима, що забажав смерті пасинку, чекає суд

За належного та якісного процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області, результатом якого стало швидке та неупереджене проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, до Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням жителя одного з сіл Жмеринського району, у вчиненні замаху на умисне вбивство жителя  Северинівки, Жмеринського району, який є неповнолітнім.

Досудовим розслідуванням установлено, що 22 червня місцевий житель, що перебував у цивільному шлюбі із матір’ю неповнолітнього потерпілого та разом з ними проживає у будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вирішив помститися пасинку, з яким напередодні виник конфлікт на побутовому ґрунті. Втілюючи свій злочинний умисел спрямований на протиправне заподіяння смерті іншій людині, використовуючи сокиру, зайшов до кімнати, в якій спав неповнолітній, умисно наніс йому удар обухом сокири по голові, спричинивши дитині тяжкі тілесні ушкодження, та з місця вчинення кримінального правопорушення зник.

Під час досудового розслідування, за принципової позиції Жмеринської місцевої прокуратури, щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення застави.

Наразі на обвинуваченого чекає суд.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2028