Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2019

На Вінниччині розпочато кримінальне провадження по факту забруднення атмосферного повітря шкідливими для здоров'я людей та довкілля відходами промислового виробництва

Жмеринська місцева прокуратура Вінницької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відомості про яке  внесено до Єдиного реєстру судових розслідувань, за наслідком розгляду колективного звернення жителів Барського району щодо забруднення атмосферного повітря шкідливими для здоров'я людей та довкілля відходами промислового виробництва, внаслідок порушення спеціальних правил співробітниками одного із товариств з обмеженою відповідальністю, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 241 КК України. Проведення досудового розслідування доручено СВ Барського ВП Жмеринського ВП ГУНП у Вінницькій області.

Довідково: ч. 1 ст. 241 КК України -  забруднення атмосферного повітря,- караються штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2438