Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2019

Позиція прокуратури чітка й послідовна – підозрюваний поліцейський, що заподіяв вінничанину тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті, повинен бути відсторонений від займаної посади

Дії прокуратури Вінницької області є послідовними та принциповими у розслідуванні кримінального провадження за фактом перевищення своїх службових повноважень поліцейським Київського ВП Вінницького ГУНП у Вінницькій області, під час несення служби.

Нагадаємо, він заподіяв  громадському діячу Олександру Комарніцькому тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області поліцейському оголошено підозру за ч. 3 ст. 365 КК України.

За принципової позиції прокуратури, Хмельницький апеляційний суд,  задовільнив апеляційну скаргу прокурора та взяв під його варту, без права внесення застави.

Сьогодні ж, 3 липня, у суді, прокурор довів необхідність відсторонення підозрюваного від займаної посади. Хмельницький міський суд задовольнив клопотання прокурора - поліцейського відсторонено від роботи.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2232