Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2019

За принципової позиції прокуратури Вінницької області, апеляційний суд залишив без змін вирок міськрайонного суду, – шахрай, найближчих п'ять років, проведе за гратами

За принципової позиції державного обвинувачення, яке підтримувалось прокуратурою Вінницької області, Вінницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Могилів-Подільського міськрайонного суду, яким мешканця смт. Муровані Курилівці визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України та призначено остаточне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялось раніше, державним обвинуваченням доведено, що "спритний ділок" вчинив закінчений замах на шахрайство, з метою заволодіння майном потерпілого шляхом обману останнього та закінчений замах на підбурювання власника транспортного засобу до надання неправомірної вигоди в сумі 10 тис. гривень керівнику одного з територіальних сервісних центрів регіонального сервісного центру МВС України у Вінницькій області, тобто службовій особі, яка займає відповідальне становище, за зняття з обліку транспортного засобу без участі власник та без відповідного його доручення.

Також, слід зауважити, що ухвала Вінницького апеляційного суду набрала законної сили з моменту її проголошення.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1748