Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

Заступник прокурора Вінницької області здійснив прийом громадян (фото)

Заступником прокурора Вінницької області Сергієм Сухоребрим, з метою реалізації прав громадян на звернення, проведено прийом жителів Гайсинського району (Немирівська місцева прокуратура).

Жителів району цікавили питання використання суміжних земельних ділянок, відмова службових осіб Пенсійного фонду України у проведенні  перерахунку пенсій військовим пенсіонерам, а  страховою кампанієєю у виплаті відшкодувань тощо.

Письмові звернення громадян, які побували на прийомі, прийняті до розгляду прокуратурою області.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, надано кваліфіковані роз'яснення.

Крім того, Сергій Сухоребрий провів особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в ДУ Ладижинська ВК № 39. З метою покращення стану захисту прав ув’язнених та засуджених на охорону здоров’я, недопущення зростання рівня смертності серед них, дотримання медико-санітарних норм проведено огляд медичної частини, харчоблоку, місць проживання засуджених.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни та засуджені звернулися до керівника прокуратури області, в межах особистого прийому, буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.

В основі організації роботи органів прокуратури області зі зверненнями громадян лежать вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини.


Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2494