Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

До суду скеровано обвинувальний акт щодо курсанта Одеського державного університету внутрішніх справ, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду

Прокуратурою Вінницької області  до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України відносно курсанта Одеського державного університету внутрішніх справ, який, 17.08.2018, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat B7», рухаючись автодорогою смт. Піщанка - с. Болган Піщанського району, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2106». У результаті зіткнення один з пасажирів автомобіля «ВАЗ 2106» загинув на місці пригоди, а водій та ще один пасажир вказаного автомобіля отримали тілесні ушкодження.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді  позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
Довідково: Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2396