Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

У Вінниці викрито організаторів грального закладу

Вінницькою місцевою прокуратурою спільно з працівниками Вінницького відділу поліції ГУ НП  у Вінницькій області та відділу та відділу кримінальної розвідки ГУ НП  у Вінницькій області викрито організаторів та оператора-касира незаконного грального закладу, що функціонував на території обласного центру.

Так, в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні встановлено, що двоє осіб організували в нежитловому приміщенні у Вінниці діяльність незаконного грального закладу, обладнавши його необхідними меблями, комп’ютерним обладнанням із відповідним програмним забезпеченням для повноцінного функціонування вказаного закладу, а також забезпечили замовлення телекомунікаційних послуг доступу до мережі Інтернет. В подальшому, усвідомлюючи, що успішна реалізація свого злочинного задуму та отримання прибутку без залучення інших осіб будуть неможливими, залучили третю особу, відвівши їй роль оператора-касира грального закладу.

На підставі зібраних доказів двом організаторам вказаного злочину оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 203-2 КК України – тобто організація зайняття гральним бізнесом. В свою чергу, оператору-касиру грального закладу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України – зайняття гральним бізнесом.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів, досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2064