Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2018

До відповідальності притягнуто посадову особу державної фіскальної служби України

Вінницькою місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи щодо притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення пов’язане з корупцією посадову особу державної фіскальної служби України.


Так, головний державний інспектор сектору правового забезпечення діяльності управління правової роботи ГУ ДФС у Вінницькій області (після припинення діяльності) будучи відповідно до підпунктів «В» пункту 1 частини 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції», суб'єктом відповідальності за правопорушення, пов'язані з корупцією, в порушення вимог ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, в чому виявилися ознаки адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Саме принципова позиція місцевої прокуратури забезпечила успішний розгляд адміністративної справи у суді у достатньо короткий строк, передбачений Кодексом України про адміністративні правопорушення. Як наслідок, особу визнано винним у вчиненні правопорушення та піддано стягненню у виді штрафу. 


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2546