Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

Направлено до суду ще одне провадження про корупційний злочин

Завдяки спільній, скоординованій діяльності прокуратури Вінницької області, ГУ ДФС у Вінницькій області та УЗЕ у Вінницькій області ДЗЕ НП України до суду скеровано обвинувальний акт відносно директора одного із підприємств області та наближеної особи - пособника фізичної особи-підприємця, які умисно, з корисливих мотивів, шляхом завищення вартості встановлено обладнання у шкільній котельні привласнили бюджетні кошти більш ніж на 94 тис грн, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Довідково: ч. 3 ст. 191- привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем,- карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
ч. 1 ст. 366 - службове підроблення, - карається штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2219