Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2018

Адвокату обрано запобіжний захід

Слідчим суддею Вінницького міського суду, у п'ятницю, 12 січня, адвокату, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 днів, з можливістю внесення застави у сумі 400 тис грн.


Нагадуємо, що службовими особами управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області спільно з працівниками управління СБУ у Вінницькій області, у рамках розслідування кримінального провадження, 10.01.2018 викрито та затримано на місці події адвоката, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 15 тис доларів США, за сприяння у непритягненні особи до кримінальної відповідальності.


За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді  позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2270