Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

За вбивство брата сестра відповідатиме у суді

За належного та якісного процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури, результатом якого стало швидке та неупереджене проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочину, передбаченого ст. 115 КК України, до Тиврівського районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням жительки одного з сіл Тиврівського району Вінницької області, у вчиненні вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині. 

Досудовим розслідуванням установлено, що 43-річна жінка мешкала в одній оселі з 58-річним рідним братом. Не працювали, вели аморальний спосіб життя. Під час чергового вживання алкогольних напоїв, між ними виник спір. Жінка, діючи умисно, реалізуючи свій злочинний умисел направлений на протиправне заподіяння смерті іншій особі, усвідомлюючи, що посягає на життя іншої особи та бажаючи цього, нанесла братові металевою кочергою удари в грудну клітину, а також по верхнім та нижнім кінцівкам, чим спричинила потерпілому тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події.

Під час досудового розслідування, за принципової позиції Жмеринської місцевої прокуратури, щодо обвинуваченої обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення застави.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1855