Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

Жителя Тульчинського району судитимуть за розбійний напад

Немирівською місцевою прокуратурою Вінницької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя Тульчинського району, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу (ч. 3 ст. 187 КК України).

Встановлено, що 22 лютого 2019 року, підозрюваний, маючи не зняту та не погашену, у встановленому законом, судимість, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник до житлового будинку своєї односельчанки, де, погрожуючи ножем позбавити життя потерпілої, наказав негайно віддати наявні у неї грошові кошти. У свою чергу потерпіла не ставши чинити опору, передала наявні у неї 2 тис. 370 грн, якими останній, таким чином, відкрито заволодів.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювалось за процесуального керівництвом Немирівської місцевої  прокуратури.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України - напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу та з погрозою застосування такого насильства (розбій), поєднаний з проникненням у житло. Згідно санкції інкримінованої підозрюваному статті, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1878