Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Долю вбивці-сина визначить суд

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 49-річним чоловіком своєї рідної матері.

Встановлено, що в місті Гнівань Тиврівського району, місцевий житель, вживаючи алкогольні напої,  постійно вчиняв побутові конфлікти зі своєю матір’ю, з якою він разом проживав. Остання була важко хвора, мала похилий вік, самостійно не ходила, не могла за собою доглядати. Це дратувало сина, він неодноразово бив матір. У черговий раз, в ніч з 13 на 14 травня 2019 року, коли «горе-син» знаходився вдома, після вживання алкоголю та чергової сварки, він побив свою матір, здавив руками шию та груди, в результаті чого потерпіла померла на місці від механічної асфіксії.

Зловмиснику оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України тобто  вбивство, умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Тиврівський районний суд Вінницької області, за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором Жмеринської місцевої прокуратури, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на застосування застави.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1846