Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2019

На Вінниччині засуджено трьох осіб за озброєний напад та заволодіння автомобілем

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення у розгляді Жмеринським міськрайонним судом кримінального провадження за обвинуваченням трьох молодиків, які вчинили озброєний напад на 29-річного жителя  Барського району  та заволоділи його автомобілем.

У ході судового розгляду обвинуваченням повністю доведено вину чоловіків, які, вдень, 22.05.2018, діючи за попередньою змовою, перебуваючи на трасі м. Бар-с.Іванівці Барського району, застосували погрози пістолетом та фізичне насильство до жителя Барського району, який мав намір продати свій автомобіль, заволоділи автівкою марки «Audi A4».

У подальшому, з метою уникнення від відповідальності, зловмисники зникли з місця події, проте, за результатами проведених правоохоронними органами слідчих та розшукових заходів, останні  затриманні, безпосередньо, після вчинення злочину.

За принципової позиції прокуратури вказаних осіб засуджено за ч. 3 ст. 289 КК України та кожному з молодиків призначено реальні міри покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років 6 місяців з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1703