Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

Керівники прокуратури Вінницької області провели прийом громадян у режимі відеоконференц-зв’язку (фото)

З метою забезпечення  конституційного права громадян на звернення та особистий прийом, галузевим відділом прокуратури області організовано в режимі відеоконференц-зв’язку прийом громадян керівництвом прокуратури області  жителів Барського та Тульчинського районів (Жмеринська та Немирівська  місцеві прокуратури).

Прокурором області Вячеславом Соколовим проведено  прийом жителів Тульчинського району. До нього звернулося 9  громадян потерпілих від злочинів. Їх непокоїло, що слідчі органів поліції неналежним чином здійснюють досудове розслідування по кримінальним провадженням, не вживають всіх, передбачених законом  заходів, щодо повного та всебічного дослідження обставин, поновлення їх прав як потерпілих, зокрема, відшкодування завданих матеріальних збитків. Також, заявники вважають, що рішення про закриття кримінальних проваджень передчасні.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівниками місцевої прокуратури.

Колективна заява, подана очільнику прокуратури області, буде розглянута  працівниками апарату прокуратури області.

                            

Заступник прокурора області Андрій Шпортун, у режимі  відеоконференц-зв’язку, провів прийом жителів Барського району. Громадян, які звернулися на прийом  також  цікавило питання стану досудового розслідування слідчими поліції окремих проваджень, розпочатих за їх заявами, зокрема  неефективність, безпідставне затягування та закриття.

З питаннях, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до керівництва прокуратури Вінницької області, в межах особистого прийому, буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.

Ще раз нагадуємо, що, враховуючи  віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур, особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференц та скайп-зв’язку.


Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 1964