Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2019

На Вінниччині упереджено незаконний збут фальсифікованих алкогольних напоїв (фото)

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного збуту фальсифікованих алкогольних напоїв.

Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

Так, оперативним управлінням ГУ ДФС області, в ході проведення оперативних заходів, установлено автомобіль однієї із поштових служб на якому під видом посилок здійснювалось транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв.

У подальшому, з метою зупинки автомобіля, до проведення оперативних заходів ГУ ДФС області, залучено співробітників патрульної поліції Вінниччини, які зупинили вищезазначений автомобіль у зв’язку із порушенням правил дорожнього руху.

Після зупинки автомобіля, вжитими спільними заходами прокуратури Вінницької області та слідчого управління ГУ ДФС у Вінницькій області, проведено невідкладний обшук вантажного автомобіля «Ман», в ході якого виявлено та вилучено понад 4 тис. 700 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв відомих світових брендів.

Наразі, за погодженням з прокуратурою Вінницької області, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на транспортний засіб та майно, призначаються експертизи.

Досудове розслідування триває.

                                                                                               


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2324