Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

На Вінниччині чиновник, який одержав неправомірну вигоду за корупційні "послуги", найближчі 5-ть років проведе за гратами

Нагадаємо, що у червні 2017 року, прокуратурою Вінницької області до суду направлено обвинувальний акт відносно начальника Управління містобудування та архітектури одної з міських рад Вінницької області за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

У суді, прокурор відділу прокуратури Вінницької області, доводив, що  вищевказана службова особа одержала неправомірну вигоду за свої корупційні "послуги" та сприяння при оформленні документів необхідних для отримання дозволу на розміщення торгового об'єкту – малої архітектурної форми.

За результатами судового розгляду, Козятинським міськрайонним судом ухвалено вирок, яким чиновника визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та призначенням йому покарання у виді 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади пов'язані з використанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та органах місцевого самоврядування строком на 3 роки, з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю, за винятком житла.     

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2646