Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2019

Судом засуджено зловмисника, який збував наркотичні засоби

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення в суді відносно одного із жителів Теплицького району, який  збував наркотичні засоби жителям району та інших областей.

Так, Бершадським районним судом ухвалено обвинувальний вирок, відносно зловмисника, яким його засуджено за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, виготовлення з метою збуту, збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно),  ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту),  ч. 1 ст. 317 КК України (надання приміщення для незаконного вживанням наркотичних засобів) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Установлено, що раніше неодноразово судимий за крадіжки та зберігання наркотиків, реально відбувавший покарання - позбавлення  волі, 39-ти річний чоловік,  з метою власного збагачення, придбав, зберігав, виготовляв з метою збуту та, в подальшому, збував іншим особам, особливо небезпечний наркотичний засіб - «канабіс», а також дозволяв вживати наркотики у себе вдома.

Навіть каяття у вчиненому та співпраця з правоохоронними органами, угода про визнання винуватості, яка в подальшому затверджена судом, не звільнили злочинця від покарання.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1779