Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

Прокурор Вінницької області Вячеслав Соколовий здійснив прийом громадян у режимі відеоконференц-зв'язку (фото)

З метою реалізації конституційного права громадян на звернення та особистий прийом, в режимі відеоконференц-зв’язку прокурором області  Вячеславом Соколовим проведено прийом жителів Піщанського  та Крижопільського районів (Бершадська місцева прокуратура).

Жителів обох району найбільш гостро цікавили питання зміни розташування земельної ділянки (паю) без їх згоди та неналежного здійснення досудового розслідування по окремим кримінальним провадженням. Громадян непокоїло, що слідчі органів поліції затягують досудове розслідування по окремим кримінальним провадженням, не вживають всіх, передбачених законом,  заходів, щодо повного та всебічного дослідження обставин,    приймають рішення про закриття, при цьому не повідомляючи про це учасників провадження, що позбавляє права на оскарження тощо. 

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівниками місцевої прокуратури.

Звернення громадян, які побували на прийомі, прийняті до розгляду прокуратурою області.

Забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини лежать в основі організації роботи органів прокуратури області зі зверненнями громадян.

                                             

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2122