Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2019

На Вінниччині взято під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей, матері та колишньої дружини

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства чотирьох людей.

Встановлено, що в останній день минулого року, в мікрорайоні міста "Академічний", сталося жахливе вбивство. У квартирі виявлено трупи з  ознаками насильницької смерті семирічного хлопчика, його матері та бабусі.  У всіх різано-рубані рани голови.  Крім того, у квартирі виявлено трирічну дівчинку із подібними тілесними ушкодженнями, яку доставлено до лікарні. Але рани виявились несумісними із життям і малеча померла.

У нелюдському вчинку – зухвалому, жорстокому вбивсті підозрюється 30-річний вінничанин - батько, син та колишній чоловік небіжчиків.
1 січня йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Щойно Вінницьким міським судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 днів, без права внесення застави.

У кримінальному провадженні призначено понад 15 судових експертиз, проведено та проводяться десятки допитів та оглядів місця події та речових доказів, досудове розслідування триває.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3350