Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2017

Прокурор області здійснив виїзний особистий прийом громадян (фото)

11 жовтня 2017 року прокурор області В'ячеслав Соколовий провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в м. Могилів-Подільський. На прийом прийшли жителі міста, яких хвилювали проблеми  використання суміжної земельної ділянки, перерахунку органами Пенсійного фонду пенсії, оформлення права власності на майнові паї та з інших питань.
Прокурором області прийнято письмові заяви та роз'яснено  порядок вирішення спорів немайнового характеру. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.
Крім того, очільник відомства  провів прийом засуджених у ДУ «Могилів-Подільська ВК № 114».
Засуджені зверталися з питаннями застосування Закону України « Про амністію у 2016 році» про умовно-дострокове звільнення тощо.  На всі питання  очільником прокуратури надано обґрунтовані  роз’яснення законодавства України.
Також В'ячеслав Соколовий  перевірив умови проживання засуджених, дотримання    прав на  належні побутові умови, на працю та відпочинок.
Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до керівника прокуратури області в межах особистого прийому буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.
Організація роботи зі зверненнями громадян є одним з пріоритетних напрямів діяльності органів прокуратури. В її основі лежать вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини.

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області
кількість переглядів: 2173