Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2017

У Бершаді припинено незаконну діяльність грального закладу

Під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом зайняття гральним бізнесом Бершадською місцевою прокуратурою спільно з працівниками управління захисту економіки у Вінницькій області та працівниками національної поліції, проведено санкціонований обшук в одному із підвальних приміщень у центрі м. Бершадь. В ході обшуку виявлення та припинено діяльність закладу, де в порушенні вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу» надавалися послуги грального бізнесу.
За результатами санкціонованого обшуку вказаний заклад закрито, також під час обшуку вилучено два мобільних телефони, готівкові кошти та 11одиниць комп’ютерної техніки за допомогою, чого надавалися послуги грального бізнесу.
На даний час в рамках кримінального провадження Бершадською місцевою прокуратурою проводяться слідчі дії  аби встановити осіб, які причетні до діяльності грального закладу. Вирішується питання щодо призначення експертизи по вилученій комп’ютерній техніці.
За дане правопорушення, передбачена відповідальність за 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2150