Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2016

За одержання неправомірної вигоди заступник начальника з нагляду, безпеки та оперативної роботи Крижопільського виправного центру відповідатиме у суді

Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт відносно заступника начальника з нагляду, безпеки та оперативної роботи Крижопільського виправного центру (№ 113), який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 3 ст. 368 КК України.
Так, заступник начальника виправного центру,   діючи умисно, з корисливих мотивів,  вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 2 тис грн від рідних   за надання їм довгострокового побачення строком на 3 доби із засудженим,   який відбуває покарання у вказаному виправному центрі.
Додатково: Згідно ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди),  передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади, чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
 
Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2179