Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Спільними зусиллями органів прокуратури та Національної поліції регіону припинено діяльність ще одного грального закладу

Так, 22.08.2016 Могилів-Подільською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Могилів-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, в ході проведення санкціонованого обшуку за ухвалою слідчого судді в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.203-2 ч.1 КК України (зайняття гральним бізнесом), в підвальному приміщенні по вул. Ставиській, в м. Могилів-Подільський виявлено та вилучено обладнання грального бізнесу, а саме: 10 ігрових автоматів, системний блок, монітор та документи фінансово-господарської діяльності.
Крім того, виявлено та вилучено фіскальні чеки перерахування грошових коштів, отриманих внаслідок здійснення даного незаконного виду діяльності, інші предмети та матеріали, що підтверджують факт незаконного зайняття гральним бізнесом.
На даний час, в рамках кримінального провадження Могилів-Подільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво та проводяться слідчі (розшукові) дії з метою всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального правопорушення, встановлюються особи, причетні до організації діяльності грального закладу.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2340