Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2016

На Вінниччині викрито групу осіб, яка займалась розповсюдженням фальсифікованої алкогольної продукції (фото)

За результатами проведених працівниками податкової міліції обшуків, попередньо погоджених прокуратурою Вінницької області, у місті Хмільнику виявлено значну кількість фальсифікованих алкогольних напоїв, обладнання для їх виготовлення та спирт.
Так, місцевий мешканець налагодив незаконне виробництво, зберігання та продаж алкогольних напоїв. При цьому, асортимент продукції міг задовольнити попит різних споживачів, оскільки складався з дешевої горілки без жодного маркування, а також горілки під виглядом українського бренда та кількох відомих іноземних елітних брендів.
Зазначену алкогольну продукцію виявлено за місцем проживання організатора, його спільника, в окремому господарському приміщенні, а також в одному з місць продажу на центральному ринку.
Вилучено близько 300 упаковок ємністю по 2-3 літри алкогольних напоїв з маркуванням іноземних брендів «Єльцин», «Фінляндія», «Горбачов», 64 упаковки ємністю по 10 літрів з маркуванням горілки «Пшенична» та 15 літрів водно-спиртової суміші в пластикових пляшках без жодного маркування. Загалом - 1511 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
Окрім цього вилучено близько 900 літрів  спирту, з якого ділок планував виготовити близько 3000 літрів алкогольних напоїв.
Незаконність походження цієї продукції не викликає сумнівів, але в ході слідства також буде перевірено її можлива загроза життю та здоров’ю людей.
     
Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2129