Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2016

Прокурори привітали учнів підшефної школи зі Святом останнього дзвоника (фото)

 

Уже багато років триває шефство прокуратури Вінницької області над вихованцями Мурованокуриловецької загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Кожного разу, при зустрічі прокурорів з учнями, педагогами, вихователями, триває багатогодинна розмова. Шефи переймаються здоров’ям дітей, цікавляться  їхніми успіхами у навчанні, дозвіллям, планами на майбутнє. А у святкові дні, як сьогодні - у Свято останнього дзвоника, приїжджають з подарунками та щирими привітаннями. Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий, звертаючись до присутніх сказав:” Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!”
На святі гості та господарі говорили про успіхи, яких досягли протягом навчального року, вручили нагороди, відзнаки винуватцям свята.  На майданчику лунав сміх, пісні, були і сльози на очах у випускників, адже вони прощались з шкільним життям.
Крім того, прокуратурою області для юних творчих осіб гуртка "Юний журналіст", який нараховує 25 учнів, організовано чергову зустріч з представниками засобів масової інформації Вінниччини. Юні масмедійники розповіли про свої досягнення поділились планами та цікавились здобутками акул пера.

   

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3128