Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2016

За спричинення особі тілесних ушкоджень поліцейські відповідатимуть у суді

Слідчим відділом прокуратури Вінницької області сьогодні закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення тілесних ушкоджень жителю Вінницького району поліцейськими Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області.
Так, на початку грудня минулого року, перебуваючи в приміщенні Вінницького міського відділу поліції один із поліцейських наніс тілесні ушкодження потерпілому. А інший поліцейський примусово утримував його за руку та наніс удар по нозі, з метою вивести хлопця з рівноваги.
В результаті незаконних дій поліцейських, згідно висновку судово-медичної експертизи, потерпілому заподіяно легкі тілесні ушкодження.
Наразі до Вінницького міського суду скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України.
Відповідальність за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3143