Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2016

Прокуратура Вінницької області скеровала до суду ще один обвинувальний акт за фактом вчинення працівником поліції корупційного кримінального правопорушення

Слідчим відділом прокуратури Вінницької області сьогодні закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення працівником поліції одного із відділів поліції області корупційного злочину та до Барського районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 та ч. 1 ст. 190 КК України.
Під час досудового розслідування встановлено, що старший інспектор Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області з обслуговування території Барського району та м. Бар, будучи службовою особою правоохоронного органу, усвідомлюючи протиправність своїх дій, діючи умисно, з корисливих мотивів, маючи намір спрямований на заволодіння майном через підбурення особи до надання неправомірної вигоди шляхом обману заволодів коштами в сумі 1 500 грн.
За вчинені кримінальні правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2272