Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2016

Прокуратурою вживаються заходи для повернення громаді 34 га землі

Калинівською місцевою прокуратурою з метою встановлення підстав для вжиття заходів представницького характеру, проведено вивчення додержання вимог земельного законодавства щодо законності виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Хмільницького району.
Під час проведення перевірки встановлено, що службові особи Хмільницької районної державної адміністрації, зловживаючи службовим становищем, підробивши офіційні документи, незаконно передали у приватну власність земельні ділянки площею 34 га (пасовище покращене) для ведення особистого селянського господарства на території Березнянської сільської ради, чим завдали шкоди інтересам держави на суму 680 000 гривень.
Як зазначив керівник Калинівської місцевої прокуратури Дмитро Кубик,- за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 366 КК України та  ч. 2 ст. 364 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки та зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2414