Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.02.2016

Слідчим відділом прокуратури Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівником поліції

Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення тілесних ушкоджень жителям Піщанського району працівником поліції та скеровано до Піщанського районного суду обвинувальний акт за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 365 КК України.
Під час досудового розслідування встановлено, що працівник поліції Пiщанського відділення Тульчинського відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області, будучи службовою особою правоохоронного органу, діючи умисно, усвідомлюючи протиправність своїх дій, явно виходячи за межі наданих прав та повноважень умисно наніс трьом потерпілим тілесні ушкодження, які згідно висновків судово-медичних експертиз відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, та одному потерпілому спричинив тяжке тілесне ушкодження, яке небезпечне для життя в момент заподіяння і знаходиться у причинному зв’язку зі смертю 21.12.2015 останнього в лікарні.
За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді  позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2326