Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2016

Слідчим відділом прокуратури Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт у резонансному ДТП за участі начальника відділення Державтоінспекції

        Слідчим відділом прокуратури Вінницької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення ДТП начальником відділення  Державтоінспекції з обслуговування одного з районів Вінницької області УМВС України у Вінницькій області та цього ж дня до Тростянецького районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.
          Під час розслідування встановлено, що водій, керуючи автомобілем «Volkswagen Touareg» вночі 2 серпня минулого року, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, в порушення п. п. 18.1. та 18.3 ПДР України, у Тростянці, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.
          В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілій було завдано тяжкі тілесні ушкодження.
       За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді  позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2581