Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2016

Розгляд запитів на інформацію у прокуратурі Вінницької області за 2015 рік

На виконання п.10 ч.1 ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» прокуратурою області узагальнено стан розгляду запитів на інформацію.
Начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень і запитів прокуратури області Віта Вакар, зауважила, що до органів прокуратури Вінницької області упродовж 2015 року надійшло 236 інформаційних запитів, з яких розглянуто - 196, 39 - надіслано належним розпорядникам.
Прокуратурами районного рівня розглянуто 79 запитів.
За результатами розгляду 134 інформаційних запитів надано інформацію, роз’яснено вимоги законодавства за результатами розгляду 53 запитів, у 9 випадках у наданні інформації відмовлено, зокрема, в 2 з питань досудового розслідування, 4 - з кадрових питань, 1- з питань про надання статистичної інформації.
 Запитувана інформація стосувалася питань досудового розслідування - 52, організаційно - розпорядчої діяльності - 20, з кадрових питань - 40, щодо представництва інтересів громадян та держави в суді - 7 та підтриманням державного обвинувачення в суді - 4.
Більшість запитів надійшло від громадян – 78. Від засобів масової інформації отримано 14 запитів, від громадських організацій - 4, від інших юридичних осіб - 7.
Значна кількість запитів надійшла до прокуратури області електронною поштою – 71, поштовим зв’язком отримано 10 запитів, на особистому прийомі – 2.
Органи прокуратури області і надалі забезпечуватимуть доступ до публічної інформації у визначених законодавством межах.



Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2091