Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2015

На отриманні неправомірної вигоди затримано керівника охорони одного із торгових центрів м. Вінниці

Керівника відділу  служби охорони одного із торгових центрів м. Вінниці сьогодні (17.12.2015) затримано «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5000 гривень за не направлення до правоохоронних органів відеоматеріалів  щодо крадіжки товару мешканкою обласного центру.
Вказану службову особу юридичної особи приватного права затримано слідчими Головного управління Національної поліції у  Вінницькій області та працівниками УЗЕ у Вінницькій області Департаменту  захисту  економіки Національної поліції України у Вінницькій області при одержанні неправомірної вигоди.
Здійснення процесуального керівництва доручено прокурорам відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з корупційними злочинами прокуратури Вінницької області.
    Наразі, проводяться першочергові невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого
ч. 4 ст. 368-3 КК України та обрання запобіжного заходу.
Додатково:
    Ч. 4 ст.  368-3 КК України передбачена відповідальність у виді позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2482