Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2015

Розслідування резонансних ДТП закінчено, справи скеровано до суду

     Завдяки забезпеченню прокуратурою області належного процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, закінчено розслідування та направлено до суду 2 обвинувальних акти щодо вчинення резонансних дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинуло 3 особи та 2 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.
       Так, у червні 2015 року в м. Шаргород водій автівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху – виїхав на зустрічну смугу, де спричинив зіткнення з іншим транспортним засобом. У наслідок цієї аварії загинуло двоє молодих людей 21-го та 19-ти річного віку, ще двоє молодих людей отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.
       Обвинувальний акт щодо горе-водія направлено до суду за ч. 3 ст. 286 КК України.
       Причиною іншої дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась на автомобільній дорозі «Житомир-Могилів-Подільський» у Калинівському районі Вінницької області, стало перевищення максимально допустимої швидкості руху. Наслідком цього став з’їзд транспортного засобу у кювет і  зіткнення з деревом. Від отриманих травм 19-ти річна пасажирка автомобіля загинула.
       Слухання обвинувального акту в суді щодо водія відбудеться за ч. 2 ст. 286 КК України.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2385