Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2015

Прокурори Вінниччини ділились досвідом роботи у сфері протидії нетерпимості дискримінації та злочинам на грунті ненависті з учасниками міжнародного семінару, який проходив у Польщі (фото)

     Працівники прокуратури Вінницької області у складі делегації представників правоохоронних органів України взяли участь у семінарі, який організовувало Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі (БДПЛ ОБСЄ) в рамках проекту «Зміцнення безпеки релігійних громад та інших груп в Україні».
     Метою візиту, який проходив у місті Варшава (Республіка Польща), був обмін передовою практикою та накопиченим досвідом у сфері протидії нетерпимості, дискримінації та злочинам на ґрунті ненависті.
     Під час спілкування учасники мали нагоду обговорити досвід налагодження співпраці правоохоронних органів щодо подолання расизму і ксенофобії, а також питання свободи релігійних переконань.
     Слід зазначити, що прокуратура Вінницької області високо цінує зусилля європейської спільноти у становленні України, як повноцінної правової, демократичної держави та готова до найбільш практичної співпраці.
     Відповідно до чинного законодавства, прокуратура є одним з Центральних органів України уповноважених від імені держави розглядати запити компетентних органів у галузі кримінальної юстиції. Зокрема, органи прокуратури України забезпечують організацію роботи правоохоронних органів з міжнародного співробітництва під час кримінального провадження та здійснюють нагляд на зазначеному напрямі.


    

 

Прес-служба прокуратури вінницької області

кількість переглядів: 2354